CCTV: Ua maeʻa e Saina le lomiga muamua 3D i le vanimonimo

E tusa ai ma tala fou a le CCTV, o le taimi lenei na faʻapipiʻiina i se "3D lomitusi" i le faʻataʻitaʻiga o vaʻa vaʻalele a le tupulaga fou. Ole fa'ata'ita'iga lomitusi 3D muamua lea a Saina. O le a la le mea na lolomi i luga o le va'a?

I le taimi o le faʻataʻitaʻiga, na faʻapipiʻiina ai le "composite space 3D printing system" na faʻavaeina e Saina. Na faʻapipiʻi e le au suʻesuʻe lenei masini i totonu o le fale faʻafoʻi o le vaʻa faʻataʻitaʻi. I le taimi o le vaalele, o le faiga tutoatasi faʻamaeʻaina faʻaauau pea fiber faʻamalosia tuʻufaʻatasia O le faʻataʻitaʻiga o meafaitino na lolomi ma faʻamaonia e faʻafetaui ai le faʻataʻitaʻiga faʻasaienisi sini o le 3D lolomiga o mea i lalo ole siosiomaga microgravity.

O loʻo malamalama o mea faʻapipiʻi faʻapipiʻi faʻamalosia fiber o mea autu ia o le fausaga vaʻa vaʻa o loʻo i ai nei i le fale ma fafo, e maualalo le mamafa ma le malosi maualuga. O lenei tekinolosi e taua tele mo le faʻagaioia umi o le avanoa avanoa i le taamilosaga ma le atinaʻeina o luga o le faʻaogaina o le gaosiga o le tele-tele tele.

(Fa'apogai o lenei tusiga: CCTV, afai e te mana'omia le toe lolomi, fa'amolemole fa'ailoa mai le puna muamua.)


Taimi meli: Me-22-2020