Auala e galue ai se kopi

1. O le kopi e faʻaaogaina uiga faʻapitoa o le faʻataʻitaʻiga mataʻutia e faʻapipiʻi ai le faʻataʻitaʻiga opitika e aunoa ma se malamalama, ina ia faʻapipiʻiina tutusa le luga, ona ala atu lea i le mataupu faavae o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, o le ata muamua o loʻo faʻaalia i luga o le faʻailoga mata.

2. O le vaega o le ata e le o faʻamalamalamaina, o le mea lea o loʻo i ai pea le tau o le taʻavale malamalama, aʻo faʻamalamalamaina le vaega e aunoa ma se ata, o le mea lea o le moliaga i luga o le faʻamalama malamalama e pasi atu i le eleele o le substrate, ina ia mafai ai e le faʻamalama. e mou atu le tau i luga o le fogaeleele, ma avea ai ma ata latent electrostatic.

3. E ala i le mataupu faavae o le electrostatic, toner ma le faafeagai polarity tau e faʻaaogaina e faaliliu ai le electrostatic latent ata i luga o le mata o le conductor opitika i se ata toner i luga o le mata o mata conductor. E ala i le mataupu faavae o le electrostatic, o le ata toner i luga o le mata o le conductor opitika ua siitia atu i luga o le pepa kopi e faamaea le faiga faavae o le kopiina.

 

WeChat ata_20221204130031
WeChat ata_20221204130020

Taimi meli: Mati-28-2023