Toner agavaa e manaʻomia ona ausia manaʻoga nei!

Toneri o le consumable autu o loʻo faʻaaogaina i faiga faʻavae eletise eletise e pei o kopi eletise ma masini lomitusi leisa. E aofia ai resini, pigmenti, additives ma isi mea. O lona gaosiga ma le sauniuniga e aofia ai le gaosiga o le ultra-fine, vailaʻau, mea tuʻufaʻatasia ma isi vaega, ma ua lauiloa o se oloa tekonolosi maualuga i le lalolagi. Talu mai le oʻo mai o tekinolosi kopi eletise, faʻatasi ai ma le televave o le atinaʻeina o faʻamatalaga faʻamatalaga ma le faʻaogaina o le ofisa, o le tele o masini lomitusi laser ma kopi eletise eletise e manaʻomia ai kopi e maua ai le maualuga maualuga ma sili atu ona talafeagai le atinaʻe. O le toner e mana'omia le lelei o foliga o fasimea, lapopo'a lelei, vaapiapi le tufaina o fasimea, ma fetaui lelei le fa'aogaina o mea.

Cangzhou-ASC-Toner-Production-Ltd- (3)
Cangzhou-ASC-Toner-Production-Ltd-

Toner agavaa e manaʻomia le ausia o manaʻoga nei:

1. E manaʻomia le puipuia o mea leaga mai le faʻaleagaina o le toner, o le faʻaogaina o le eletise eletise e maualuga manaʻoga mo le toner, ma o mea leaga e faʻafefiloi i le toner o le a faʻaleagaina saʻo ai le lelei o le kopi.

2. O le feteʻenaʻiga ma feteʻenaʻiga i le va o vaega toner ma le va o vaega ma le puipui o le a maua ai se malosi eletise eletise, ma o le mea faʻafefe eletise o le a aʻafia ai le gaioiga saogalemu pe a ogaoga, ma e oʻo lava i le mafuaʻaga o aʻafiaga sili atu, ma le talafeagai anti- e tatau ona mafaufau i faiga fa'aletonu.

3. Toner o loʻo i ai le pipii, faʻaputuina umi taimi o le a mautinoa lava aʻafia ai le faʻaogaina masani masani, ma e oʻo lava i le taʻitaʻia o le vaapiapi poʻo le poloka foi, o le faʻamamaina talafeagai.

4. O le toner e masani lava o mea faʻapitoa, o loʻo i ai se avanoa ma natia le lamatiaga o le paʻu o le pefu, lea e le tatau ona manatu mama.


Taimi meli: Apr-12-2023