O le fua fa'atatau o le toner kopi saosaoa o lo'o fa'aaogaina i fa'ata'ita'iga ta'itasi e eseese.

 

A su'esu'e e le kopi kopi le ulua'i, o le malamalama malosi e fa'atupuina e le moli fa'aaliga o le a fa'aleagaina ai mata i se tulaga patino. O le fa'aalia umi i lenei malamalama malosi o le a mafua ai le leiloa o le va'ai. E tatau ona faʻamautinoa o loʻo tuʻuina le kopi i totonu o se potu faʻaleleia lelei, ma e tatau ona vavae ese le kopi mai isi nofoaga faigaluega. Ina ia fa'amama kopi saosaoa i taimi uma, aveese ma le faaeteete pusa vaitusi otaota. E tatau i tagata fa'afoe ona fai ni matapulepule pefu. Ina ia puipuia mea oona i totonu o le toner taugofie ma kopi pepa mai le manavaina tele i le ea e le tino o le tagata.

I le faagasologa o le kopiina o galuega, ia mautinoa e ufiufi le paʻu o loʻo i luga, aua le tatalaina le paʻu e kopi, ina ia faʻaitiitia ai le ita o mata i le malamalama malosi. Fa'alelei o le toner saosaoa maualuga: Toner e ta'ua fo'i le toner ona o lona vaega autu o le kaponi. O ituaiga eseese o toners e gaosia ma fa'alelei eseese. O le mama o le toner e aafia ai le lanu vaitusi o tusitusiga lolomi. O le lanu pogisa tele e mafai ona mafua ai le faanenefu ma le pala. O le taua o le uliuli o le toner e fuafua i laasaga lelei. Toners e masani ona i ai le aofaʻi o le uliuli e tusa ma le 1.45 i le 1.50. E masani ona manatu o le maualuga o le uliuli o le toner, o le sili atu lea o le toner.
Toner ua vaevaeina i toner mageta ma toner le maneta, ma o le fua faatatau o le toner faʻaaogaina i masini taʻitasi e eseese. E leai se eseesega i le va o le tele o fagu toners ma tele toners, ma e na o le tasi le ituaiga o toner maneta e faʻaaogaina. A fa'aoga sese le toner po'o le toner maualalo, e le gata e afaina ai le tino o le tagata ma le siosiomaga, ae fa'aleagaina ai le lomitusi ma afaina ai le lomitusi. olaga.


Taimi meli: Apr-19-2022