Toner index

O le tulaga lelei atoa o se ituaiga o toner e fuafua i mea nei e ono: uliuli, lefulefu pito i lalo, fa'amautuina, fofo, fua o toner otaota, ma le ghosting. O nei mea e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi ma e aʻafia ai le tasi i le isi. O mafuaʻaga e aʻafia ai nei mea o loʻo faʻamatalaina i lalo.
1. Blackness: O le faʻatusatusaga o le taua o le uliuli e muamua emits se numera patino o ave malolosi, taia le fuainumera e fuaina, ona toe atagia ai lea i le suʻega taua uliuli, fuafua le ave malamalama mitiia, ona pasi le tumau O le tau fuafuaina e le polokalama. O le maualuga o le lanu uliuli o le toner, o le sili atu lea o le aafiaga lomitusi. O le tulaga fa'ava-o-malo o le lanu uliuli (original OEM) o le 1.3. Ina ia mafai ona ausia manaoga eseese o alamanuia eseese, o le averesi blackness tau o le toner a le kamupani e masani ona pulea i le tusa ma le 1.4.
2. Lefulefu pito i lalo: O le pefu pito i lalo o le suʻeina lea o le taua o le uliuli o le avanoa avanoa i totonu o le faʻataʻitaʻiga lolomi e leai se suʻega uliuli. I lalo o tulaga masani, o le tau lefulefu pito i lalo o le uluai OEM toner o le 0.001-0.03, pe a sili atu nai lo le 0.006, o le taunuuga o le asiasiga vaaia o le a lagona ai o le faʻataʻitaʻiga lolomi e fai si palapala. O mea autu e a'afia ai le taua o le pefu pito i lalo o le eletise ma le mageta o le toner. O ituaiga ta'itasi o lomitusi e mana'omia le tulaga fa'aeletise o le toner e masani ona 'ese'ese. O le mafuaaga foi lea e faamamafa ai le pauta faapitoa. E le gata i lea, ona o lomitusi po o toner cartridges e mafai foi ona mafua ai le pefu pito i lalo. Ole lefulefu pito i lalo ole ASC toner e pulea i lalo ole 0.005.
3 Fa'apipi'i vave: O le fa'amauina o le fa'asao e fa'atatau i le malosi o le toner o lo'o fa'apipi'i i luga o le pepa e liusuavai ma ulu i totonu o le alava. O le lelei o le resin o se mea taua tele e aʻafia ai le mausali o le faʻapipiʻiina o toner.
4. I'uga: Fa'ai'uga e fa'atatau i togitogi (DPI) e mafai ona lolomi ile inisi. O le mafiafia o vaega toner o le a a'afia sa'o ai le fofo. I le taimi nei, o le iugafono o le toner e masani lava 300DPI, 600DPI, 1200DPI.
5. Toner otaota fua: Ole fua ole toner otaota e faasino ile vaega ole toner otaota gaosia e se aofaiga patino o le toner i lomitusi masani. Ole fua ole toner otaota e aafia sa'o ai le numera o pepa o lo'o lolomi ma se aofaiga patino ole toner. O le tulaga masani e manaʻomia ai le fua o le toner otaota e itiiti ifo i le 10%.
6. E lua ituaiga o aitu: aitu lelei ma aitu leaga. O le ata o le agaga lelei o le ata o le agaga e masani ona tatou fai atu, o lona uiga, o le tusitusiga lava e tasi (poʻo le mamanu) o loʻo faʻaalia saʻo i lalo o le tusitusiga (poʻo isi mamanu) (faʻatonuga o pepa), ae o le maualuga o le tau (uliuli) e sili atu le maualalo nai lo. . E masani ona faia i le taimi o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻagasologa o le fesiitaiga.


Taimi meli: Me-22-2020